Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference poptávajících klientů

Budeme velmi potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář  se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
Olga Klementová 8. 3. 2016
S prací pana inženýra jsem byla celkově spokojena. S pozdravem Olga Klementová
Ing. Hana karhánková 8. 3. 2016
Mohu potvrdit, že pan ing. Petr Urban z RK Bravis patřil k těm nejlepším. Jednání s ním bylo velmi příjemné a na profesionální úrovni. Vždy byl velmi ochotný, dodržel vše, co slíbil. Děkuji!
K. Sedláková 29. 12. 2015
Hledáním vhodného bytu v Brně jsme strávili několik měsíců a mohli se tak setkat s mnoha realitními makléři z různých realitních agentur. Mohu potvrdit, že pan Petr Urban z RK Bravis patřil k těm nejlepším.Jednání s ním bylo velmi příjemné a na profesionální úrovni.Vždy byl velmi ochotný, dodržel vše, co slíbil. Děkujeme !
Jakub Škrdlík 25. 11. 2015
Děkujeme panu Urbanovi za profesionální služby, rychlé, férové jednání a ochotu. Doporučujeme jak RK Bravis, tak spolupráci s panem Urbanem.
Lucie Grünwaldová 4. 11. 2015
Děkuji panu Ing.Urbanovi za perfektně odvedenou práci při velice komplikovaném prodeji rodinného domu, jehož majitel čelil mnoha exekucím. Po několika měsíčním jednání s věřiteli a později i se spolupracující RK se nakonec našlo řešení vyhovující i bance, která poskytovala úvěr na prodávanou nemovitost. Postaral se o zútulnění velmi zanedbaného domu před prodejem a po předání nemovitosti úspěšně vyjednal s dodavateli energií obnovení dodávek plynu a elektřiny, aniž by nový majitel musel doplácet staré dluhy. Poskytl cenné rady technického rázu, týkající se zřízení přípojek vody a kanalizace. Svou autoritou přiměl ke konečnému vystěhování zbylých věcí bývalého majitele téměř měsíc po předání nemovitosti. Všechno, na čem jsme se dohodli, vždy přesně splnil. Je to profesionál na svém místě. Jeho služby mohu jen doporučit.
Blanka Marková 21. 10. 2015
Veliká chvále všem z RK Bravis, kteří se podíleli na prodeji domku a bytu, souběžně s koupí nového RD. Pan Ing Urban, paní Tesařová i Mgr Poul vždy maximálně ochotní , vstřícní, ochotní jednat i o víkendech a večerních hodinách. Vůbec jsem nedoufala, že akce kulový blesk by se mohla podařit, ale tito lidé dokázali plnit nemožné na počkání. Moc děkujeme, v novém domečku se krásně bydlí. Tuto realitní kancelář vřele doporučuji!
M. Múdry 24. 9. 2015
Vše v naprostém pořádku, ocenili jsme například skvělou komunikaci. Doporučujeme.
František Křivánek 18. 9. 2015
Jednání bylo rychlé,:Vše, na čem jsme se dohodli, bylo vyřešeno včas a plně k naší spokojenosti.
Kamil Karafiát 23. 7. 2015
Rychlá a bezproblémová spolupráce, vše zařízeno na výbornou.
Tereza Kolmačková 22. 7. 2015
Petr byl super, rychlé jednání a přístup na jedničku! :) Do pár dnů jsme pohodlně bydleli. Byli jsme velmi spokojeni.
Přidat referenci